کد خبر 298348
۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۴

کسب بیش از ۲۵۰ مدال در عرصه بین‌المللی ورزشی توسط ایثارگران

کسب بیش از ۲۵۰ مدال در عرصه بین‌المللی ورزشی توسط ایثارگران

مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید با اشاره به طرح ملی «جانبازان وطن» گفت: این طرح انتظارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته ملی المپیک را برآورده خواهد کرد و شاهد رشد و شکوفایی ایثارگران در عرصه‌های بین‌المللی خواهیم بود. بنیاد تاکنون بیش از ۲۵۰ مدال در عرصه بین‌المللی کسب کرده است و با اجرای این طرح، امیدواریم حضور پررنگ‌تری از جانبازان در میادین جهانی داشته باشیم.

به گزارش «حیات»، وبینار کشوری آغاز طرح ملی «جانبازان وطن» امروز ۹ تیر ماه با حضور ناصر علی‌نژاد مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، حمید علی صمیمی دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک و جمعی از کارشناسان حوزه ورزش در بنیاد شهید و امورایثارگران برگزار شدناصر علی‌نژاد، در این نشست اظهار داشت: طرح ملی «جانبازان وطن» با پیشنهاد کمیته ملی پارالمپیک آغاز شد و جلسات متعددی برای تدوین دستورالعمل آن برگزار و نهایتاً ابلاغ شد . اولین نشست ملی این طرح، گام مهمی در جهت تحقق اهداف آن محسوب می‌شود.این طرح انتظارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته ملی المپیک را برآورده خواهد کرد و شاهد رشد و شکوفایی ایثارگران در عرصه‌های بین‌المللی خواهیم بود. بنیاد تاکنون بیش از ۲۵۰ مدال در عرصه بین‌المللی کسب کرده است و با اجرای این طرح، امیدواریم حضور پررنگ‌تری از جانبازان در میادین جهانی داشته باشیم.

مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند جامعه ایثارگری تصریح کرد: جانبازان مدافع حرم و جنگ تحمیلی 12 روزه و جنگ تحمیلی رمضان ظرفیت‌های جدیدی را برای بنیاد در زمینه شناسایی استعدادها ایجاد کرده‌اند. مکاتبات لازم با مدیران طرح در استان‌ها انجام شده و امیدواریم هرچه سریع‌تر این طرح به مرحله اجرایی و عملیاتی کامل برسد. رویکرد اصلی این طرح، استفاده از توانمندی‌های جانبازان برای حضور در ورزش قهرمانی و کسب افتخارات بین‌المللی است و استان‌ها به عنوان خط مقدم اجرا، نقش کلیدی در موفقیت آن ایفا خواهند کرد.

در ادامه این نشست، حمید علی صمیمی، دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک، ضمن تقدیر از اجرای این طرح، بر تداوم و استمرار آن تأکید کرد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم خدمتی شایسته به جامعه ایثارگری ارائه کنیم. تمرکز اصلی ما بر کیفیت اجرای طرح در ۳۱ استان کشور است و انتظار داریم خروجی مطلوبی از این مرحله اجرایی شاهد باشیم.

طرح ملی «جانبازان وطن» با هدف جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات جامعه هدف، شناسایی نوع جانبازی، محل سکونت، علایق ورزشی و انجام کلاس‌بندی اولیه در رشته‌های مختلف از جمله شنا، دو و میدانی، تیراندازی، تیروکمان، وزنه‌برداری، جودو، تنیس روی میز، تکواندو، والیبال نشسته و شطرنج در دستور کار قرار دارد. همچنین جذب جانبازان جنگ تحمیلی، مدافعان وطن و حرم، مدافعان امنیت و مرزها به عرصه ورزش، تقویت حضور جانبازان در تیم‌های پارالمپیکی و ارتقای سلامت جسمی و روانی آنان از دیگر اهداف این طرح ملی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha